HomeЗа нас

Stroy Expert е на ваше разположение от началото до края. От момента, в който получите ключовете - докато сте напълно доволни!

Инженер
Георги Димитров

Мениджър
https://stroyexpert.bg/wp-content/uploads/2019/10/stroy-podpis-640x372.png
https://stroyexpert.bg/wp-content/uploads/2019/10/stroy-georgi-about.png
https://stroyexpert.bg/wp-content/uploads/2019/10/stroy-about-us-640x1280.jpg
https://stroyexpert.bg/wp-content/uploads/2019/10/stroy-about-us-640x1280.jpg

За нас

Предстои ви покупка на жилище, но се притеснявате дали качеството на строителството, ВиК и електрическата мрежа са на ниво? Вече не е необходимо да търсите познат – майстор, с който да обикаляте по огледи и който може би не разбира от всичко, което трябва да се провери.

Stroy Expert е компания, специализирана в оценка и проверка качеството на строителство на сгради, както и в идентифицирането на неизправности и несъвместимости с държавните спецификации и разпоредби.

Компанията предлага услуги за частни къщи и апартаменти, но също и за бизнес и административни сгради в цяла България. Инженерите на Story Expert имат богат опит в инженерството и съставянето на експертни оценки по качество на строителството.

Екипът ни работи в тясно сътрудничество със своите клиенти, като предоставя професионални инженерни консултации и услуги – от първоначалната проверка до отстраняването на неизправности и / или плащането на съответно обезщетение.

Нашият екип е състване от инженери със специализирани познания- в случай, че се изисква проверка за специфични неизправности в области като: акустика, електричество, водопровод и др. Нашите инженери са извършили хиляди строителни проверки в цялата страна и в чужбина и са изключително запознати с всички строителни разпоредби и закони, които изпълнителите трябва да спазват по време на строителните работи.

От проверка на сградата и идентифициране на строителни повреди и през целия процес, докато всички грешки на вашия апартамент не бъдат отстранени и / или получите подходящо обезщетение.

Защо да позлвате услугите ни?Пестим - Време, Пари, Нерви

Имате нужда от съвет?

Не губете време и потърсете експертна оценка СЕГА